Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής

Συχνές Ερωτήσεις

Πότε θα παραδωθεί το δώρο μου;

Εάν πρόκειται για δώρο που προορίζεται για κάποιο από τα μαιευτήρια των Αθηνών, το δώρο σας θα παραδοθεί το αργότερο μέχρι το τέλος της ημέρας. Σε διευθύνσεις εντός Αττικής, η παραγγελία σας φτάνει στον προορισμό της το αργότερο μέσα σε 48 ώρες. Εάν πραγματοποιήσατε την παραγγελία σας μετά τις επτά το βράδυ θα παραδώσουμε το επόμενο πρωί.

Πως ξέρω πως το δώρο μου παραδόθηκε;

Όταν παραδώσουμε το δώρο σας, θα ειδοποιηθείτε αυτόματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει με την παραγγελία σας. Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα να ειδοποιηθείτε και μέσω SMS ή WhattsApp, αρκεί να μας το ζητήσετε στις πρόσθετες σημειώσεις της παραγγελίας σας.

Πρέπει να γνωρίζω τον αριθμό του δωματίου για να στείλω δώρο σε μαιευτήριο;

Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τον αριθμό του δωματίου της λεχώνας για να στείλετε το δώρο σας και τις ευχές σας στο μαιευτήριο. Μας αρκεί το ονοματεπώνυμο της μητέρας ή/και του πατέρα για να βρούμε εμείς σε ποιο δωμάτιο βρίσκονται.

Αν ο παραλήπτης του δώρου μου έχει ήδη φύγει από το μαιευτήριο;

Σε αυτή την περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε εμείς με τον παραλήπτη του δώρου σας και θα φροντίσουμε να του το πάμε.

Αν ο παραλήπτης του δώρου θέλει να επιστρέψει το δώρο του;

Ο παραλήπτης του δώρου σας μπορεί να κάνει αλλαγή (εφόσον το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και μέσα στην αρχική του συσκευασία) εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους, σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα μας.

Μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία;

Εφόσον πρόκειται για παράδοση εντός Αττικής, υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε την παράδοση της παραγγελίας σας κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Σε παραγγελίες που αποστέλλονται με εταιρίες ταχυμεταφορών εκτός Αττικής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία.

Μπορώ να παραγγείλω δώρα για να πάνε σπίτι, μετά την παραμονή στο μαιευτήριο;

Φυσικά! Τα Babyline παραδίδουν με ένα κλικ σε όλη την Ελλάδα!

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία που έχω ζητήσει να μου παραδοθεί σε διεύθυνση εκτός Αττικής;

Οι παραγγελίες που έχουν προορισμό εκτός Αττικής, αποστέλλονται με εταιρείες ταχυμεταφορών. Σχετικά με την εξέλιξη και τον χρόνο παράδοσής τους, σας στέλνουμε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει με την παραγγελία σας τον αριθμό εντοπισμού της παραγγελίας σας, για να τις παρακολουθείτε εύκολα.

Παρέλαβα την παραγγελία μου αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη. Τι κάνω;

Στα Babyline στοχεύουμε στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι και επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής (εφόσον τα προϊόντα είναι σε άριστη κατάσταση και μέσα στην αρχική τους συσκευασία), αυτό μπορεί να γίνει εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους, με την απόδειξη αγοράς ή την κάρτα αλλαγής, σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα μας ή ακολουθώντας την διαδικασία που περιγράφεται στις Αλλαγές & Επιστροφές.