Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής

Πληροφορίες Πληρωμής

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το babyline.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

– Χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σας

Η χρέωση της κάρτας γίνεται μέσα από το ασφαλές ψηφιακό περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit της VeriSign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Το babyline.gr δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας σας. Γι’ αυτόν τον λόγο, κάθε φορά που κάνετε τις αγορές σας μέσω του site μας, θα πρέπει να τα καταχωρείτε εκ νέου.

– Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που επιθυμείτε και να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με απ’ ευθείας μεταφορά χρημάτων. Στο καταθετήριο της τράπεζας θυμηθείτε να αναγράψετε στην αιτιολογία, τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας.

Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε τo καταθετήριο της τράπεζας στο eshop@babyline.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 6906413521 (Viber ή WhatsApp) και 2130881164.

Ο τραπεζικός λογαριασμός για να καταθέσετε την εξόφληση της παραγγελίας σας είναι ο ακόλουθος:
Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR40 0171 9200 0069 2016 6733 051

Σε περίπτωση που η μεταφορά χρημάτων δεν γίνει από την τράπεζα Πειραιώς, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

– Συναλλαγές μέσω Iris

Οι συναλλαγές μέσω Iris πραγματοποιούνται άμεσα, εισάγοντας το ΑΦΜ της εταιρείας μας: 075154892

– Συναλλαγές μέσω PayPal