Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής

Πληροφορίες Αποστολής

ΕΛΛΑΔΑ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρία ACS Courier, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής στην Ελλάδα.

  • Τα έξοδα αποστολής εντός Αττικής είναι δωρεάν.
  • Τα έξοδα αποστολής εκτός Αττικής ανέρχονται στα 4,00€ για τα μικρά/μεσαία προϊόντα και 8,00€ για τα πιο ογκώδη, με ενδεχόμενη επιπλέον χρέωση.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται εντός 48 ωρών. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στην σελίδα παρουσίασης του προϊόντος) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.

Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση.

ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Οι αποστολές για τις παραγγελίες που προορίζονται για τα δωμάτια των μαιευτηρίων της Αθήνας, παραδίδονται το αργότερο σε δύο ώρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εφόσον η παραγγελία σας ολοκληρώνεται ως τις επτά (7) το απόγευμα. Σε διαφορετική περίπτωση παραδίδεται το επόμενο πρωί.

Παρακαλώ σημειώστε τα παρακάτω:

  • Η παραγγελία σας δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από τη στιγμή που έχει φύγει από την εταιρεία μας.
  • Όλες οι παραγγελίες απαιτούν επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου και υπογραφή από τον παραλήπτη κατά την παράδοσή τους.
  • Σε περίπτωση που ο courier δε σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε θα σας αφήσει ένα σημείωμα ειδοποίησης για να επικοινωνήσετε μαζί του και να κανονίσετε νέα ώρα παράδοσης.
  • Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται από τις 9.00πμ έως και την 8.00μμ (εξαρτάται την περιοχή παράδοσης).