Αρχική Ταυτότητα Συμβουλές Καταστήματα Τηλεφωνικές Παραγγελίες Επικοινωνία

ΑρχικήΤαυτότητα

Ταυτότητα

40 χρόνια εντός των μαιευτηρίων Ιασώ, Μητέρα και Ρέα μας έχουν προσφέρει τη γνώση και την εξειδίκευση για να μπορούμε να προσφέρουμε στη μέλλουσα μητέρα και το νεογέννητο το καλύτερο. Γι' αυτό και μας έχουν εμπιστευτεί γενιές και γενιές γυναικών. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Σε συνεχή συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό των μαιευτηρίων και με τα είδη μας επιλεγμένα από τις μεγαλύτερες φίρμες (Chicco, Medela, Avent, Marasil, Maclaren, Philips κ.α.), τα περισσότερα εκ των οποίων αποκλειστικής, δικής μας εισαγωγής, θα σας ενημερώσουμε με γνώση και ευαισθησία για όλα όσα χρειάζεστε – τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο!

Θα σας δώσουμε επίσης εξειδικευμένες συμβουλές για το ασφαλές μεγάλωμα του παιδιού σας, προστατεύοντάς σας από τις παγίδες του εμπορίου. Γιατί, για παράδειγμα, ένα ριλάξ μπάνιου με βαμβακερή πετσέτα, αξίας μόνο 12 ευρώ, είναι το μοναδικό που χρειάζεστε για το μπάνιο του μωρού σας; Γιατί είναι απαραίτητο για το μωρό να κοιμάται με νυχτικό σε σχήμα σακουλάκι τις πρώτες σαράντα ημέρες; Και ακόμα, γιατί είναι σημαντικό για τη μητέρα να επιλέξει σουτιέν θηλασμού από σταθερό, βαμβακερό ύφασμα που θα βρείτε μόνο σε μας;